Почти всички дами са ставали жертва на този неловък момент – размазано

...
Почти всички дами са ставали жертва на този неловък момент – размазано
Коментари Харесай

Тайната на кралските гримьори: как червилото ти да издържи цял ден

Почти всички дами са ставали жертва на този неловък момент – размазано червило, запечатано от камерата, без значение дали става дума за сватби, празненства или просто обяд с другари.

Това устните ви да наподобяват съвършено през целия ден е борба, с която феновете на грима се сблъскват всеки ден. Но в тази борба като лъч светлина се появяват кралските гримьори и ни връчват избавителния отговор в напряко в ръцете.

Алисия Ристевски, гримьорката, която се грижи за външния тип на една от внучките на Елизабет II – невероятно елегантната Зара Тиндал –разкри по какъв начин подсигурява съвършенство на червилото по устните на своите кралски клиенти.

С тези трикове Ристевски подсигурява, че продуктите за устни остават на мястото си през целия ден, без да изглеждат размазани или да избледняват.

Вижте триковете в галерията ни: 
 Тайните на кралските гримьори: по какъв начин червилото ти да издържи през целия ден  Тайните на кралските гримьори: по какъв начин червилото ти да издържи през целия ден  Тайните на кралските гримьори: по какъв начин червилото ти да издържи през целия ден  Тайните на кралските гримьори: по какъв начин червилото ти да издържи през целия ден
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР